I kväll blir det bio

I kväll ska vi på bio. Det ska bli trevlans.
Vet inte riktigt vilken film, men bara popcornen får mig att längta redan. Det är så mysigt att sitta på bion när det är så där lite halvmörkt och försöka att inte äta upp popcornen innan filmen ens har börjat och se på reklamen innan. Kanske den enda gång det faktist är trevligt när det kommer reklam.

Vad tycker ni är det mysigaste med bio?
Vilken film är den roligaste som går nu?


Äntligen hemma

Nu har jag för en stund sedan suttit och tittat på "Äntligen hemma" och "Desperate housewifes". Var länge sedan jag såg Desperate housewifes, så det var lite svårt att hänga med, men ansnitten brukar vara spännande vilket som.
På Äntligen hemma gjordes bland annat små söta barngalgar och så visade Lulu hur man kan göra en tavla genom att använda hela kroppen i sitt målande. Roligt roligt.

Veckans avsnitt finns utlagt på www.tv4.se Tv4 Play för den som missade det. Annars går ett nytt avsnitt på tisdagar kl. 20:00.

Ha en bra kväll och sov så gott.

En bukett rosa rosor

Hejsan. Jag hade inget internet igår, så det var därför det inte kom något inlägg. Idag har jag haft en bra dag. Först skrev jag prov och när jag kom hem så kom en väldigt snäll farbror som bor där mamma bor hem till mig och gav mig en jättefin bukett rosor eftersom han hade kommit att tänka på mig. Jag blev jätteglad. Blev så fint och färgen på rosorna passade perfekt till resten av mina saker.
Det har varit en fin dag. Nu blir det tv-spel :P, skojsen.

Här är mina fina blommor jag fick:






Rosa inredning för vovven

Tänkte visa lite söta rosa saker för hundar. Mycket av min inredning går åt rosa, så då har jag matchat min hunds saker efter det.

Djurbädd Shnug Rosa Microfiber, 129 :- ,Rusta


Hundfilt fleece (rosa med vita trampdynor), 39:90:- ,Rusta



Rosa tuggkanin, 59:- , Djurmagasinet


Nu är det sovdags. Godnatt!

Gammalt blev nytt - Rosablommigt

Så, nu kommer bilderna på mitt omgjorda skåp med lådor som jag skrev om i förra inlägget.

NU EFTER FÖRVANDLINGEN:


Tapeten: Ralph Lauren, Allison Floral - Summer Garden (En meter tapetprov från www.maleributiken.se)
Färgen: Varm gammaldags-rosa nyans
Knopparna: Original


Min hund gillar´t efter en liten titt.



FÖRE:

Teak-skåp med lådor, köpt på second hand, 150:-




Min nya inredningsblogg

I den här bloggen kommer jag att skriva om inredning samt tips på saker och förändringar som man kan göra i sin lägenhet; eller hur man nu bor, antingen med nya saker eller med det man redan har.

Nu i kväll har jag fixat klart mitt skåp med lådor som jag köpte på second hand för två månader sedan. Målningen av det gjorde jag nästan med detsamma, men tapetproverna som jag hade beställt tog ett par veckor på sig att komma, så skåpet har stått ofärdigt ett tag. Men idag plockade jag fram tapetklister, pensel och roller och fixade det klart. Det blev så fint och jag är så nöjd.
Bilder och en lite närmare beskrivning på det kommer i ett senare inlägg. Vilken/vilka färger det har får ni också se då.

Eftersom den här bloggen är ny för mig undrar jag vad som är intressant för er att läsa om? Vad skulle ni vilja att det fanns med?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0